گلیسیرین KLK-کیمیا سام فارمد

بیشتر بدانید
درباره گلیسیرین
گلیسرول یا همان گلیسیرین، یک ترکیب بی‌رنگ، بی‌بو و ویسکوز است که بطور گسترده در صنایع آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد دارد. این ترکیب از دیرباز بعنوان یکی از بهترین عوامل رطوبت‌رسان مورد استفاده بوده و امروزه نیز یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در فرآورده‌های مرطوب کننده است. گلیسیرین از نظر ساختاری الکلی سه عاملی است که بدلیل برخورداری از پیوند هیدروژنی، با هر نسبتی در آب حل می‌شود.
گلیسیرین KLK مالزی
شرکت کیمیا سام فارمد در راستای تأمین نیاز صنایع داخلی به گلیسیرین، نسبت به واردات و عرضه گلیسیرین بهداشتی با گرید USP (فارماکوپه ایالات متحده آمریکا) از کمپانی KLK OLEO مالزی اقدام نموده است. این محصول یکی از معتبرترین و باکیفیت‌ترین گلیسیرین‌های مطرح در سطح جهان می‌باشد که ویژگی‌های آن در ادامه آمده است.

آنالیز گلیسیرین KLK (گرید USP)

  • USP استاندارد
    مطابق جدول فوق کلیه خصوصیات گلیسیرین KLK، منطبق با الزامات مندرج در فارماکوپه ایالات متحده آمریکا (USP) می‌باشد.
  • مورد تأیید سازمان غذا و دارو
    شرکت کیمیا سام فارمد، کلیه محصولات خود را با پروانه بهداشتی واردات (IRC) و مجوز مصرف به مشتریان ارائه می‌نماید.
  • درصد خلوص بالا
    این محصول طی چند مرحله تصفیه شده و دارای درصد خلوص بسیاربالا (99.5%) می‌باشد.
  • تحویل سریع
    شرکت کیمیا سام فارمد با انبارش حجم قابل توجهی گلیسیرین KLK نزد انبارهای خود، امکان دسترسی سریع مشتریان به این محصول را فراهم نموده است.
  • بسته‌بندی مناسب
    گلیسیرین KLK در بشکه‌های استیل با وزن 250 کیلوگرم به مشتریان عرضه می‌شود.
  • قیمت رقابتی
    شرکت کیمیا سام فارمد مطابق با چشم‌انداز و استراتژی‌های خود، همواره در راستای ارائه محصولات با کیفیت بالا و قیمت رقابتی گام برداشته است.

تلفن

021-88174058

فکس

021-88174067

تلگرام

09195100209